Lidt snak om fri cannabis i hele Danmark med Erik Spandmand, “Pølsevogns modellen er bedre end apoteksmodellen”.

I november 2011 kom SF i København med et forslag om at der skal etableres legale cannabis udsalgssteder i hovedstaden. Det blev vedtaget i Københavns Borgerrepræsentation med stort flertal, og det er nu sendt ind til regeringen til godkendelse. Klaus Trier Tuxen viser sin Facebook side der bugner med mails skrevet at folk der bor i provinsen. De er lidt sure over at det kun er i København, man tænker på at lave disse forsøg.
Der har været snakket meget om hvordan dette forsøg skal udføres i praksis. Nogle politikere vil ikke have det i butikker eller i Coffee Shops, de vil have det på landets apoteker, den såkaldte “apoteker model”. Som et alternativ til “apoteker modellen” fremlægger Erik Spandmand sin “pølsevognsmodel”, en mobil løsning der går ud på at der skal sælges cannabis fra pølsevogne. Erik Spandmand tænder selvfølgelig også op i den berømte spand, og der er lidt musik fra sangen “Giv hashen fri”.

Helsemesse med syre og trotskij, en mirakelkurs føljeton i seks dele

Syre Mc Morgenmad har mega tømmermænd og vil nu sammen med Trotskij opsøge en mirakelkur på helsemessen i Falkonercenteret2010(de havde fribilleter)

Del 1 Tømmermænd jeg ved det godt…

Del 2 Ankomst til helsemessen i falconercenteret

Del 3 En rystende oplevelse

Del 4 Den hemmelige mission og ønsket om at smage på timian

Del 5 Swedenborg velsignelse og martinus

Del 6 Kuren mod tømmermænd er sand vi vidste det godt men det er for sent nu

Sig nu ja denne gang

Der sker meget på cannabis fronten i november 2011. Et flertal af Københavns Borgerrepræsentation sender for anden gang forslaget om forsøg med legale cannabis butikker til Folketinget. Sidste gang blev det afvist af den daværende VKO regering, men nu er der kommet en ny så det kan være der er en chance denne gang? Det oplyses i en avis at “misbruget” af cannabis stiger. Tuxen opfordrer til man snakker pænt om cannabis nyderne, og i stedet for altid at kalde det “misbrug”, begynder at kalde det “brug” eller “nydelse”. Tuxen kommenterer også lægen Henriks Rindoms udtalelser om at han ikke forstår dem der nyder cannabis, også efter de ikke er unge mere. Rindom kan ikke forstå hvorfor de bliver ved og ved. Tuxen spørger så hvorfor nogle for eksempel bliver ved og ved med at drikke alkohol?

Klaus Trier Tuxen har sat sig for at undersøge om Socialdemokratiet går ind for fri cannabis. Først møder han Folketingskandidat Karen Hækkerup. Hun er (Efter Tuxens mening) temmelig negativ overfor cannabis. Så møder han Sundhedspolitisk ordfører Sophie Hæstorp Andersen. Hun er (igen efter Tuxens mening) langt mere positiv overfor cannabis.
Tuxen konkluderer at Socialdemokratiet er delte i deres holdning til fri cannabis. Optagelserne fandt sted under Kulturnatten 2010 på Christiansborg.

Går SF ind for fri cannabis?
Efter folketingsvalget 2011 udtalte SFs retsordfører Karina Lorentzen at SF ikke går så meget ind for fri cannabis, som de har gjort før. Det syntes Tuxen er en rigtig dårlig udmelding, og han går ind på Københavns Rådhus, for at finde ud af om det er alle i SF der har skiftet holdning til spørgsmålet om fri cannabis. Her møder han Klaus Mygind fra SF som er medlem af Københavns Borgerrepræsentation. Til sin glæde finder Tuxen at Klaus Mygind og hele SF i København, går 100 % ind for fri cannabis. Karina Lorentzen står alene med sit synspunkt. Til sidst spørger Tuxen om hun i virkeligheden ikke hører hjemme i et parti som Radikale Venstre med denne negative holdning til cannabis? Optagelserne fandt sted på Kulturnatten 14.10.2011.